Осінь щиро привітаєм” за таким гаслом сьогодні в нашому ЗДО “Віночок” відбулося осіннє свято.

Осінь – найкрасивіша пора року. Не можна не захоплювати тією красою, яку нам дарує осінь. А як красиво восени в лісі! Іноді просто слів не вистачає описати всю цю пишність, тільки художник може передати осінній пейзаж.

Дуже красиво в середині жовтня, коли жовтіє листя дерев. А як здорово наша берізка крутить золотими листочками неначе монетками, здається вони неначе дзвенять.

      Ось чому свято осені в дитячому садку — це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка. Аби у святковій залі панувала особлива атмосфера тепла та затишку наші вихователі, батьки і діти готувалися заздалегідь. Вони зібрали листя різних дерев (для таночків, ігор), робили разом з батьками цікаві осінні композиції, вчили вірші, готували атрибути та матеріали для ігор. Усе це було необхідно, щоб свято було не нудним, а веселим і таким, що запам’ятовується. 

   Для дітей свята – це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. І хоч осінь і називають “сумовитою порою”, проте, хто як не діти найбільше радіють яскравому різноколірному листю, опалому з дерев і дощику, після якого можна вдосталь набігатися в гумових чоботях. Саме тому осінні свята в дошкільному закладі – одні з найбільш улюблених у дітей.

       

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *