Висипайтеся. Ви повинні спати не менше 8 годин на добу. Позбавтеся від звички сидіти до півночі за книгою, телевізором або комп`ютером. Краще встати раніше на годинку і насолодитися тим, що любите.

Полюбіть списки і плани. Кожен наш день неповторний і проживати його марно – злочин! Складайте списки того, що необхідно зробити, купити, прочитати і т.д., або простіше кажучи – ведіть свій щоденник успіху! Це зробить ваше життя більш організованою і продуктивною.

Творіть добро. Купити хліба самотньою сусідці-бабусі, допомогти молодій матусі зрозуміти коляску по сходах, заспокоїти незнайомого малюка, який плаче, погодувати бездомну собаку – список добрих справ, які не заберуть у вас багато часу, грошей і зусиль, нескінченний …

Відпускайте негатив зі свого життя. Кожне життя – це картина. Батьки дають полотно, доля – рамку, суспільство – фарби, ну, а малювати доводиться нам самим! Пам`ятайте про зебрі: смуга біла, смуга чорна. Але якщо ви не переступите через свої неприємності або навіть – трагедії, то так і залишитеся назавжди на чорній смузі.

Ніколи і нікому не заздріть. заздрість – одне з найбільш руйнівних почуттів. Реалізовуйте свою мрію, а не бажайте розгрому чужий.

Припиніть сперечатися. Спробуйте порахувати, скільки часу і сил ви витрачаєте на сперечання з кондукторами, продавцями, колегами, родичами, друзями, незнайомими людьми в інтернеті. Ну, і навіщо ви це робите?

Не забувайте себе нагороджувати за успіхи. Робити собі подарунки і різні приємності корисно. Це стимулює до нових досягнень. Правильно харчуйтеся. Ви повинні забезпечувати свій організм всім необхідним, щоб він працював без збоїв.

Полюбіть овочі, зелень, фрукти, крупи, рибу, нежирні сорти м`яса, хліб з висівками та інші корисні продукти. Відмовтеся від перекушування бутербродами і переїдання на ніч.

Полюбіть себе. Комплексам не місце в житті дорослої людини, вони заганяють вас у рамки і не дають розкритися. До того ж, як можна полюбити когось, хто не любить і не цінує себе?

Позбавтеся від людей, які заподіюють вам біль. Чоловік, який вас ображає, подруга, вселяє почуття невпевненості, начальник, що опускається до образ, – всім їм не місце у вашому житті. Цей баласт ніколи не дозволить вам стати щасливою.

Займайтеся спортом. Фітнес, йога, танці, аеробіка, футбол, баскетбол, та що завгодно, але фізичні навантаження повинні бути присутніми у вашому житті. Якщо не маєте можливості відвідувати заняття, то прийнятною альтернативою стане щоденна зарядка будинку.

Живіть цікаво. Робота-дім, дім-робота – це більше схоже на існування, а не на повноцінне життя. Концерти, виставки, тренінги, спектаклі, прем`єри, презентації, зустрічі з друзями, походи в ліс, подорожі, хобі – не бійтеся урізноманітнити своє дозвілля, але, звичайно, робити розваги головними в своєму житті не можна!

Знайдіть роботу, яка буде приносити вам задоволення. Ви не зможете досягти успіху, займаючись ненависним справою. Навчіться радіти приємним дрібницям, тоді вам завжди буде, що протиставити неприємностей. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Підкоривши одну вершину, підшукуйте нову для сходження. Тоді ваше життя завжди буде наповнена змістом.

Ніколи не пасуйте перед проблемами. Відійдете в сторону перед однією перепоною, за нею тут же виросте безліч нових. А ось сильних особистостей неприємності самі бояться.

Не бійтеся почати нове життя з чистого аркуша. Пам`ятайте, змінити своє життя не можна тільки в тому випадком – якщо ви померли! І 40, і 50, і 60, і 70 років – не вирок. У будь-якому віці можна стати щасливим.

Подружитеся з книгами. Спеціалізована література, класична, сучасна – джерело життєвих прикладів і цінних порад. А ось від читання бульварних романчиків краще утримайтеся.

Підтримуйте порядок вдома, і на робочому місці. Чи не накопичуйте зайвих речей, інакше вони витіснять вас з вашого ж простору. Любіть життя і насолоджуйтеся кожною її хвилиною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *